Η Ελλάδα που φτιάχνετε με πληγώνει. χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 16/8/2013, 15:24Χαμηλή νέφωση και πολλή υγρασία, οι κατάλληλες συνθήκες για μια μελαγχολική φωτογράφηση των Καζαβιτίων και της πέριξ του Νυσσού περιοχής.

Λίγο πιο έξω από το μικρό Καζαβίτι και στο δρόμο για Άγιο Παντελεήμονα βρήσκεται το λαγκάδι του Νυσσού. Με γάργαρα νερά να κυλάνε, μπόλικο πράσινο και απότομες πλαγιές ειναι μια καλή ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμα και ευκαιρία για να απολαύσεις το περιβάλλον με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Συνήσταται τα καλοκαιρινά ζεστά βράδια, εδώ φωτογραφημένο με χαμηλή νέφωση.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε την επόμενη

Νυσσός Καζαβήτι Νυσσός Καζαβήτι Παραχώρα Καζαβήτι Μικρός Πρίνος Νυσσός Καζαβήτι Θάσος Νυσσός Πρίνος Νυσσός Θάσος Νυσσός Καζαβήτι Νυσσός Καζαβήτι Νυσσός παγκάκι Μικρός και Μεγάλος Πρίνος Καζαβήτι Τσιγκούρα και Παραχώρα Νυσσός ο δρ'ομος για τον Άι Παντελέμωνα Νυσσός το λαγκάδι
Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard