Η Ελλάδα που φτιάχνετε με πληγώνει. χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 16/8/2013, 15:24Βόλτα στο κεδρόδασος του Θεολόγου.

Τρία με τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το χωριό του Θεολόγου και σε μια απο τις πλαγιές του Υψάριου υπάρχει ένα αρχέγονο δάσος κέδρων που καλύπτει μια έκταση περίπου επτά χιλιάδων στρεμάτων.
Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, που έτυχε να είναι και η τελευταία του ημέρα ταυτόχρονα, η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου οργάνωσε έναν περίπατο στο εν λόγω κεδρόδασος. Ξεκινώντας από ένα δοκιμαστικό εγκατελειμένο νταμάρι τον περίπατό μας και ανηφορίζοντας την λαγκαδιά, σιγά σιγά αρχίσαμε να συναντάμε τους πρώτους κέδρους, καταλήγοντας τελικά στην ανεμοδαρμένη κορυφή με την εκπληκτική θέα. Στο ενδιάμεσο ο καιρός μας απείλησε με βροχόπτωση αλλά ευτυχώς έμεινε μόνο στις απειλές.
Ακολουθούν φωτογραφίες της διαδρομής όπως επίσης και ένα βίντεο από την επιστροφή πάνω σε καρότσα αργοτικού.
Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος  Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος Κεδρόδασος Θεολόγος Θάσος
Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard