Να βλέπετε τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών. Είναι καλό να έχετε σφαιρική παραπληροφόρηση. Από Σεπτεμβρη που θα σηκωθώ, θα γίνει χαμός. Είπε ο σκελετός και άλλαξε καναπέ. Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 23/9/2013, 15:17Και μου γίνανε όλοι αντιφασίστες

Του Δημήτρη Σιαμαντούρα

Και ξαφνικά μου γίνανε όλοι αντιφασίστες, αντιχρυσάβγουλα δηλαδή όχι τίποτα το σοβαρό. Και όλοι αυτοί οι όψιμοι αντιφασίστες τι ζητάνε είπαμε? Μα φυσικά να τεθεί εκτός νόμου, να απαγορευτεί το κόμμα της Χρυσής Αβγής. Πιο φασίστας πεθαίνεις.

Και ξαφνικά οι επαναστάτες του καναπέ, οι τηλεκατευθυνόμενοι, αυτοί που δεν πάνε καν τουαλέτα αν δεν τους το πούνε τα δελτία των ειδήσεων, ανακάλυψαν πως τα χρυσά αβγά δεν είναι τα μπρατσωμένα, καλόκαρδα ελληνόπουλα που πάνε την γιαγιά στην τράπεζα για να πάρει την σύνταξή της με ασφάλεια, αλλά κάτι ρεμάλια του κοινού ποινικού δικαίου, κάτι μαχαιροβγάλτες.

Υπάρχουν άνθρωποι που πριν από λίγο καιρό ομολογούσαν πως τους χαιδεύουν πολύ ευχάριστα τα αυτιά, τα λεγόμενα των χρυσών αβγών και πως οι πράξεις τους είναι απόλυτα δικαιολογημένες και σωστές. Αυτοί οι συμπολίτες μας τώρα, μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα, είναι λαύροι ενατίον της Χρυσής Αβγής ζητάνε την απαγόρευσή της και δηλώνουν αντιφασίστες.

Ξαφνικά ο υπουργός προστασίας του χρυσαβγίτη ανακάλυψε πως υπήρχαν 32 δικογραφίες βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αβγής κρυμένες στο συρτάρι του και άρον άρον τις έστειλε τάχα στον εισαγγελέα για τα περεταίρω. Ναι ο υπουργός των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των κέντρων κλειστής φιλοξενίας, όπως τα ονομάζουν, έγινε και αυτός αντιφασίστας.

Ακόμη και αυτός ο λιβανιστής των χρυσάβγουλων ο γνωστός και ως "κομιστής" βγήκε με ένα εμετικό πρωτοσέλιδο και δήλωσε πως δεν θα περάσει ο φασισμός. Ποιός? Ο διαφημιστής των αβγών και μεταφορέας πέντε εκατομμυρίων αδήλωτων ευρώ πριν μερικά χρόνια μας το παίζει αντιφασίστας.

Όλοι οι παραπάνω και όχι μόνο αυτοί, οι όψιμοι αντιφασίστες που έχουν εκπλαγεί από την βιαιότητα και την απανθρωπιά της παραπάνω οργάνωσης, λες και αυτή είναι η μόνη έκφραση του φασισμού, λες και γιγαντώθηκαν έτσι απλά και από τον αέρα χωρίς να υπάρχουν βαθύτερες αιτίες, όλοι αυτοί οι δημοκρατικοί και "εντός του συνταγματικού τόξου" πολίτες τι ζητάνε? Μα φυσικά να απαγορευτεί, να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αβγή.
Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.

Μα καλά είστε σοβαροί? Θα καταπολεμήσετε τον πονόδοντο με ασπιρίνες αντί να πάτε στον οδοντίατρο και να γιατρέψετε την τερηδόνα που προκαλεί τον πονόδοντο? Όσες Χρυσές Αβγές και αν απαγορέψετε, όχι μόνο δεν πολεμάτε τον φασισμό αλλά τον ενισχύετε.
Φασισμός είναι οι απαγορεύσεις. Φασισμός είναι όταν απαγορεύεις τον άλλο να πιστεύει ό,τι θέλει. Έχετε μήπως την εντύπωση πως η απαγόρευση και δίωξη οποιασδήποτε ιδέας την περιόρισε ή και την εξαφάνισε? Πάρτε για παράδειγμα τον χριστιανισμό. Άντεξε όλες τις διώξεις που εξαπέλυσε η Ρωμαική Αυτοκρατορία και στο τέλος κυριάρχησε.
Πότε είχε το ΚΚΕ την μεγαλύτερη δύναμή του, τότε που ήταν απαγορευμένο ή τωρα που είναι ελεύθερο?

Φίλτατοι όψιμοι αντιφασίστες αν θέλετε να καταπολεμήσετε τον φασισμό θα πρέπει να γιατρέψετε τις αιτίες που τον θρέφουν, την φτώχεια και την ημιμάθεια μεταξύ άλλων.
Δημοκρατία δεν είναι η απαγόρευση μιας ιδέας.
Δημοκρατία είναι να διαφωνείς ριζικά με την ιδέα ή τις σκέψεις κάποιου, αλλά να κάνεις τα πάντα ώστε να μπορεί ελεύθερα να σκέφτεται ό,τι θέλει αυτός και όχι αυτό που θες εσύ.
Το να υποχρεώσεις κάποιον να σκέφτεται όπως εσύ είναι φασιστικό.
Το να απαγορεύσεις το διαφορετικό είναι φασιστικό.
Η δίωξη του διαφορετικού είναι ο φασισμός.
Η Χρυσή Αβγή δεν είναι ασθένεια, είναι το σύμπτωμα. Δεν είναι η τερηδόνα, είναι ο πονόδοντος. Και αν θες να καταπολεμήσεις το σύμπτωμα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αγαπητέ όψιμε αντιφασίστα, είναι να καταπολεμήσεις την ασθένεια.

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard