Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω. Από Σεπτέμβρη που θα σηκωθώ, θα γίνει χαμός, είπε ο νεκρός. Brainwash tv. Τηλεόραση, μέσο μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Σταμάτα να παραπονιέσαι για τον τόπο σου και γίνε ενεργός πολίτης. Εσύ είσαο ο τόπος σου.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 10/8/2014, 20:43Γράφει ο Δημήτρης Σιαμαντούρας

Ξεκίνησαν τα έργα στον Πρίνο;

Κατά τα φαινόμενα, τα έργα έχουν ξεκινήσει στον Πρίνο και το πρώτο στη σειρά είναι αυτό της χωροθέτησης και διαμόρφωσης ενός επίσημου και νόμιμου μπαζότοπου, ένα από τα πιο καυτά και επείγοντα προβλήματα της περιοχής φαίνεται πως βρίσκει τη λύση του.
Είναι όμως τα πράγματα όπως δείχνουν;

Μισό χρόνο και κάτι παραπάνω από την τελευταία μας επίσκεψη στην βάλτα του Πρίνου και συγκεκριμένα σην περιοχή του βιολογικού, τότε που είχαμε καταγγείλει την μετατροπή του μέρους σε παράνομο σκουπιδότοπο - μπαζότοπο, αυτό που αντικρύζουμε είναι άκρως απογοητευτικό. Η περιοχή έχει πλέον μετατραπεί σε κανονικό μπαζότοπο με όλα τα κομφόρ, ακόμα και με φορτωτή για την καλύτερη διευθέτηση των υλικών.

Εκεί που κάποτε φυτρώναν αβατσνιές και καλαμιές, εκεί που αποδημητικά πουλιά ξεχειμωνιάζανε, τώρα μια μπουλντόζα ισοπεδώνει τα μάρμαρα και τα τσιμέντα, υλικά που αντί να τα στείλουν σε ένα σπαστήρα για να τα κάνουν χαλίκι και να στρώσουν κανά αγροτικό ή δασικό δρόμο, που είναι σπαστήρες για τα αμάξια μας, πάνε και τα αμολάνε στον μεγαλύτερο υδροβιότοπο της Θάσου.

Ποιός είναι υπεύθυνος για τον νέο βιασμό της περιοχής;

Άγνωστο και δεν μπορώ να γνωρίζω. Αλλά άγνοια δεν μπορεί να ισχυριστεί και αυτή τη φορά η Δημοτική Αρχή, γιατί την είχαμε προειδοποιήσει και είχε λάβει γνώση για τις όποιες παρανομίες συνέβαιναν εκεί από τον περασμένο Δεκέμβρη.
Αυτή τη φορά μάλιστα τους δίνουμε και τον ένοχο στο πιάτο. Ψάξτε να βρείτε ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου φωρτωτή με μόνο διακριτικό τον αριθμό 621 και τον τσακώσατε. Και δε νομίζω πως είναι δύσκολο να τον βρείτε, μικρό νησί είμαστε και όλοι γνωρίζουν τους πάντες.

Το πιθανότερο είναι οι εργασίες που γίνονται εκεί να είναι παράνομες και τέτοιες θα τις θεωρούμε μέχρι να δούμε τα σχέδια και τις μελέτες σύμφωνα με τις οποίες γίνονται τα παραπάνω έργα.

Οι φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση υπάρχουν εδώ, στο flickr.
Tip: κλικάρετε τις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος

Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου Ο μπαζότοπος της βάλτας Πρίνου

Για κολακίες, μπινελίκια και όλα τα σχετικά:
thasos.info.com@gmail.comΑν βρήκες ενδιαφέροντα όσα διάβασες και αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο τμήμα ή και ολόκληρο το άρθρο, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα απλά και μόνο δηλώνοντας την πηγή σου και βάζοντας ένα ενεργό λινκ προς το άρθρο. Ευχαριστώ.

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard