είτε με το δάχτυλο είτε με τον δαχτυλοδεικτούμενο χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 16/8/2013, 15:11Προς αυτοκτονικούς και όσους ακόμη έχουν την εντύπωση πως η αυτοκτονία είναι μια ηρωική πράξη, μια πράξη αντίστασης.

suicide gun Τον τελευταίο καιρό ο αριθμός των αυτοκτονιών στην χώρα μας έχει παρουσιάσει μια σημαντική αύξηση. Οι αιτίες που έχουν οδηγήσει τόσους συμπολίτες μας στο απονενοημένο είναι πολλές και διάφορες, μα η κυριότερη είναι οι οικονομικές δυσκολίες που είναι αποτέλεσμα της κρίσης που ζούμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Πολλοί συνάνθρωποί μας μην έχοντας πια την δυνατότητα να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο βασικές τους ανάγκες και υποχρεώσεις, είτε γιατί έχουν χάσει την δουλειά τους οριστικά και αμετάκλητα, είτε γιατί οι απολαβές που έχουν από την εργασία τους έχουν μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που καθίσταται πλέον ο βίος τους αβίωτος, βλέπουν την αυτοκτονία σαν την μοναδική διέξοδο. Κάποιοι εξ αυτών την έχουν δει και σαν μια ηρωικη πράξη, μια πράξη αντίστασης, όπως και πολλοί ακόμη που βλέπουν τέτοιες πράξεις και τις θαυμάζουν.
Προς όλους εσάς λοιπόν τους αυτοκτονικούς και τους θαυμαστές σας, σας έχω νέα.

Η αυτοκτονία ΔΕΝ είναι ηρωική πράξη.

Η αυτοκτονία, είναι μια πράξη δειλίας και παραδοχής ήττας. Είναι η ώρα που παραδέχεσαι και αποδέχεσαι πως έχεις χάσει την μάχη και δεν θέλεις να πολεμήσεις πλέον.
HELLO!!! και άλλοι βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση αλλά δεν παρέδωσαν τα όπλα, γιατί αυτό ειναι που θέλουν όλοι αυτοί, να παραδωθούμε αμαχητί.

Ήρωες ήταν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου που τόλμησαν την Έξοδο.

Γιατί ενώ ήξεραν πως δεν είχαν κανένα μέλλον, αντί να κάτσουν και να κόψουν το λαιμό τους βγήκαν και πήραν μαζί τους όσους περισσότερους μπορούσαν.
Έτσι έζησαν ελεύθεροι και πέθαναν ελεύθεροι και νικητές πάνω απο όλα, γιατί εκείνη η πράξη τους ήταν δήλωση νίκης και σίγουρα όχι παραδοχή ήττας.

Έξοδος του Μεσολογγίου

Ήρωας ήταν ο Σαμουήλ στο Κούγκι και η πράξη του μια καθαρή πράξη αντίστασης.

Γιατί περίμενε να μπουκάρουν οι αρβανίτες στο μοναστήρι και μετα έδωσε μια και το τίναξε στον αέρα.

Ο Σαμουήλ στο Κούγκι

Ηρωική και καθαρά πράξη εκδίκησης ήταν όταν ο Σαμψών γκρέμισε τις κολώνες του ναού που τον είχαν αλυσοδεμένο.

Γιατί ενώ οι εχθροί είχαν καταφέρει με δόλο να του γαμήσουν την ζωή δεν έκατσε να μουτσοκλαίει παρά αναφώνησε "Αποθανέτω η ψηχή μου μετά των αλλοφύλων" και πήρε μαζί του όσους περισσότερους γινότανε.

Σαμψών

Σοβαρέψου λοιπόν και πράξε ανάλογα.

Αν πιστεύεις πως έχεις φτάσει στον πάτο του βαρελιού και η ζωή σου έχει γίνει αφόρητη τόσο που δεν αντέχεις να άλλο να ζεις, σκέψου μόνο πως η αυτοκτονία σου δεν σημαίνει τίποτα για όλους αυτούς που σου έκαναν την ζωή πουτάνα, όσο πύρινος και καταγγελτικός κι αν είναι ο λόγος σου στο τελευταίο σου γράμμα.
Σκέψου μόνο τι φαγούρα θα είχε ο Ξέρξης αν ο Λεωνίδας αντί του "Πάρε τ'αρχίδια μου" όταν του ζήτησε να παραδώσει τα όπλα απαντούσε "Να ξέρεις, δεν μπορώ να σου παραδώσω τα όπλα μου και αν επιμείνεις θα κόψω τον λαιμό μου".
Αν έχεις αποφασίσει λοιπόν πως δεν αξίζει πλέον να ζεις, που μπορώ να σου βρώ δεκάδες χιλάδες λογους για να ζεις, με πρωτο και καλυτερο τον "Και δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη".
Αν παρ'όλα αυτά εσύ θέλεις λοιπόν τόσο πολύ να πεθάνεις παραδειγματίσου από τις παραπάνω ηρωικές ενέργειες που στην πράξη ήταν αυτοκτονίες και δώσε πόνο στον εχθρό σου.

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard