Πρόβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών στον Πρίνο Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω. Από Σεπτέμβρη που θα σηκωθώ, θα γίνει χαμός, είπε ο νεκρός. Brainwash tv. Τηλεόραση, μέσο μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Σταμάτα να παραπονιέσαι για τον τόπο σου και γίνε ενεργός πολίτης. Εσύ είσαο ο τόπος σου.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 20/8/2014, 23:38Γράφει ο Δημήτρης Σιαμαντούρας

Υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Πρίνο;

Τετάρτη σήμερα και τα σκουπίδια μαζεύτηκαν για τελευταία φορά στον Πρίνο κάπου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ημερολόγιο δεν κρατάω για να ξέρω σίγουρα πότε πέρασαν για τελευταία φορά, αλλά την Δευτέρα οι κάδοι είχαν σκουπίδια τουλάχιστον δύο ημερών και από τότε δεν έχουν μαζευτεί ακόμα.

Τρομάρα μας, είμαστε και τουριστικό μέρος. Διοργανώνονται στο χωριό μας γιορτές μελιού και λαδιού, οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι σχεδιάζουν και οργανώνουν εξαιρετικές χορευτικές εκδηλώσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι πως, αν κάνει ένας ξένος μια βόλτα στον Πρίνο, αυτό που θα αντικρύσει θα είναι, τα σκουπίδια και τα κασάκια από το παζάρι της Δευτέρας, στην περιοχή της λαϊκής, κάδους που ξεχειλίζουν από σκουπίδια, στο υπόλοιπο χωριό και να μην ξεχάσουμε φυσικά την δυσωδία που αναβλύζουν, όντας παρατημένα τόσες μέρες μες την ζέστη και κάτω από τον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο.

Δηλαδή αν τώρα που είναι καλοκαίρι, σκάει ο τζίτζικας και κατά συνέπεια τα σκουπίδια βρωμάνε σε χρόνο dt, έχει τόσες μέρες να γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών, τότε τι πρόκειται να γίνει το χειμώνα, που βοηθάνε και οι θερμοκρασίες και δεν βρωμάνε έτσι αμέσως; Κάθε πότε θα μαζεύονται λοιπόν τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη; Μια φορά τη βδομάδα; Μια φορά στις δυο βδομάδες; Ή μήπως θα πρέπει να περιμένουμε να πλακώσει καμιά πανούκλα για να μαζευτούν;

Γιατί αν ο τοπικός παράγοντας Βουλοτρυπάς, έκανε αυτό που πρέπει, αντί να προσκαλεί τους φωτογράφους του Πρίνου να φωτογραφίσουν τα αχαμνά του, τότε σίγουρα το χωριό μας δεν θα ήταν γεμάτο σκουπίδια που σαπίζουν, ξεχασμένα στους κάδους και δεν θα βρωμούσε, σαν ψοφίμι, το μισό χωριό.

Απολαύστε το σκουπιδιασμένο και δυσωδιαστό χώριό μας και να λέτε πάλι καλά που οι μυρωδιές δεν περνάνε μέσα από τις οθόνες
Tip: κλικάρετε τις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος

Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα. Τα σκουπίδια και ο Πρίνος, ένα διαρκές πρόβλημα.

Για κολακίες, μπινελίκια και όλα τα σχετικά:
thasos.info.com@gmail.comΑν βρήκες ενδιαφέροντα όσα διάβασες και αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο τμήμα ή και ολόκληρο το άρθρο, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα απλά και μόνο δηλώνοντας την πηγή σου και βάζοντας ένα ενεργό λινκ προς το άρθρο. Ευχαριστώ.

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard