Η Ελλάδα που φτιάχνετε με πληγώνει. Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω. χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται Από Σεπτέμβρη που θα σηκωθώ, θα γίνει χαμός, είπε ο νεκρός. Demand Evidence and Think Critically Σταμάτα να παραπονιέσαι για τον τόπο σου και γίνε ενεργός πολίτης. Εσύ είσαο ο τόπος σου.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 8/8/2014, 01:04Γράφει ο Δημήτρης Σιαμαντούρας

Σκουπίδια στη λαϊκή του Πρίνου.

Κάθε Δευτέρα απόγευμα στον Πρίνο, στην αλάνα που πριν μερικές ώρες γινόταν το παζάρι, παρατηρείται το φαινόμενο της δημιουργίας στοιβών από σκουπίδια, τις περισσότερες φορές καταμεσού στην αλάνα.

Κατά την διάρκεια της μικρής έρευνας που έκανα, είχα την τύχη να συναντήσω τον παρακείμενο τοπικό άρχοντα. Αυτόν που προεκλογικά γυρνούσε με μια καρότσα άσφαλτο και βούλωνε τρύπες στο δρόμο στο Δασύλιο, ως εκ τούτου από δω και πέρα θα τον αποκαλούμε Βουλοτρυπά .Στην προσπάθειά μου να μάθω γιατί είναι έτσι χύμα και καταμεσού στην πλατεία τα σκουπίδια και πότε θα περάσει η σκουπιδιάρα να τα μαζέψει, οι απαντήσεις που πήρα από τον παράγοντα Βουλοτρυπά ήταν πως μου χρειάζεται ένα χέρι ξύλο, η σκουπιδιάρα θα περάσει όποτε θέλει και με προέτρεψε πολλάκις να φωτογραφήσω μαζί με τα σκουπίδια και τα αχαμνά του.

Να τον χαίρεστε αυτόν και την συμπεριφορά του.
Οι 119 που τον ψηφίσατε, όπως και η δημοτική παράταξη που τον έχει δεχτεί στους κόλπους της. Αλλά δεν προκαλεί καμιά έκπληξη η παραπάνω συμπεριφορά, καθώς αποτελεί επιβεβαίωση όσων έλεγα προεκλογικά για αυτούς: "Η παρούσα διοίκηση του Δήμου έχει αναπτύξει μια αλλαζονεία, μια υπεροψία και έναν καλαμοκαβαλισμό, έχοντας την εντύπωση πως είναι διαφεντεύοντες ελέω Θεού και υπεράνω κριτικής. " Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ευτυχώς και σε αντίθεση με τον Βουλοτρυπά καλαμοκαβαλάρη, όταν ρώτησα στη γειτονιά για να μάθω τι παίζει με τα σκουπίδια, πήρα κανονικές και κατατοπιστικές απαντήσεις.
Έτσι έμαθα πως τα σκουπίδια μαζεύονται με αυτό τον τρόπο εδώ και αρκετό καιρό, για λόγους που είναι άγνωστοι και σ'αυτούς. Επίσης πως οι ντάνες με τα σκουπίδια διανυκτερεύουν εκεί, στη μέση της πλατείας, κάτω από την παιδική χαρά, δίπλα από το σχολείο. Η σκουπιδιάρα περνάει και τα μαζεύει συνήθως την επαύριο.

Αρκετά όμως με τα λόγια, καιρός για φωτογραφίες. Τις οποίες, μπορείτε να τις βρείτε σε πλήρη ανάλυση εδώ, στο flickr.
Tip: κλικάρετε τις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος

Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι Σκουπίδια στο παζάρι

Όπως έμαθα αργότερα, εντός μισώρου από την φωτογράφηση, ήρθε η σκουπιδιάρα και καθάρισε, σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που έγινε αυτό Δευτέρα απόγευμα. Να ήταν σύμπτωση? Ίσως ναι, ίσως και όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για κολακίες, μπινελίκια και όλα τα σχετικά:
thasos.info.com@gmail.comΑν βρήκες ενδιαφέροντα όσα διάβασες και αν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο τμήμα ή και ολόκληρο το άρθρο, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα απλά και μόνο δηλώνοντας την πηγή σου και βάζοντας ένα ενεργό λινκ προς το άρθρο. Ευχαριστώ.

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard