Η Ελλάδα που φτιάχνετε με πληγώνει. χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 16/8/2013, 15:12Του epistimona.

Κάτι βρωμάει στο κάμπινγκ του Πρίνου.
Μέρος πρώτο.

Στο camping του Πρίνου συμβαίνουν πολλά στραβά και ανάποδα.
Ένα από αυτά είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια και τα στάσιμα νερά στην πίσω είσοδο και δίπλα από το σούπερ μάρκετ και το beachόμπαρο.

Σκουπίδια και στάσιμα νερά, σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους.

Στην πίσω είσοδο του κάμπινγκ στο Δασύλλιο του Πρίνου και στον χώρο γύρω από τον βιολογικό υπάρχει μια υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί.
Τα χύμα σκουπίδια παρέα με τα στάσιμα νερα τα οποία δεν έχουν φτάσει ακόμα στην παραλία απλά και μόνο γιατί υπάρχει ένα πρόχειρο ανάχωμα.
Ακόμα πιο πίσω συναντάμε την τεράστια στοίβα με τα κλαδεμένα τσακνιά, η οποία δένει τέλεια με το υπόλοιπο περιβάλλον, τις ξεχαρβαλωμένες καρέκλες, τα πεταμένα ταψιά, τις μαύρες σακούλες και τους κάδους των απορριμάτων.

Έχει γνώση η διοίκηση του κάμπινγκ για το θέμα?

Και αν ναι τι έχει κάνει για να βελτιωθεί η κατάσταση?
Δέκα εργάτες έχουν προσληφθεί ακριβώς για αυτές τις δουλειές. Τόσο δύσκολο είναι να αναλάβει ένας να καθαρίσει κάπως την περιοχή?
Τι περιμένετε δηλαδή να καθαριστούν μόνα τους?
Όπως δηλαδή θα σταματήσει και η διαρροή?

Έτσι θα κάνατε αν ήταν δικό σας το κάμπινγκ κύριε διευθυντά
ή θα φροντίζατε να καθαρίσει αυτό το χάλι?

Μάλλον το δεύτερο. Ενεργήστε και πράξτε λοιπόν αναλόγως. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα, απλά να βάλετε κάποιους ανθρώπους να κάνουν αυτό για το οποίο προσλήφθηκαν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπιγκ Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο camping Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Δασύλλιο Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο Δασύλλιο Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπιγκ Δασύλλιο Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο camping Δασύλιο Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνος Θασος Σκουπίδια και λύματα στο κάμπιγκ Δασύλιο Πρίνος Θάσος Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου Θάσου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ στο Δασύλλιο του Πρίνου στην Θάσο Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου θάσου Σκουπίδια και λύματα στο κάμπινγκ Πρίνου
Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard