χουντα χωρις τανκς γινεται, χωρις τηλεοραση δεν γινεται

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 16/8/2013, 15:18Αντιφασιστική συγκέντωση στην Παναγία της Θάσου.

Πλήρη επιτυχία σημείωσε η αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώθηκε σήμερα Κυριακή 7 του Απρίλη στην Παναγία της Θάσου, με αφορμή την πρόθεση της χρυσής αυγής να προχωρήσει σε ψηφοθηρική ελεημοσύνη. Λες και θα σωθεί κάποιος με 2 κιλά πατάτες και ένα λάχανο. Ε ρε που φτάσαμε να εξαγοράζονται ψήφοι και συνειδήσεις με δυο κιλά πατάτες. Αλλά δεν τους πέρασε, ο όγκος και ο παλμός του κόσμου ήταν τέτοιος που οι φασίστες ούτε καν το σκέφτηκαν να εμφανιστούν στην Παναγία, όπως ήταν προγραμματισμένο.
Από νωρίς λοιπόν είχε στηθεί η μικροφωνική και παίζοντας δυνατά μουσική το μήνυμα που εκπεμπόταν ξεκάθαρα ήταν πως "φασίστες εδώ δεν σας παίρνει".
Σιγά σιγά και καθώς περνούσε η ώρα συνέρρεε λαός από όλα τα χωριά της Θάσου και κάθε ηλικίας. Όταν σε κάποια φάση η συγκέντρωση ειχε αποκτήσει και τον παλμό που χρειαζόταν έγινε ξεκάθαρο πλέον, πως δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστούν τα χρυσαύγουλα, αν και κυκλοφόρησε μια φήμη πως τελικά θα ερχόντουσαν με συνοδεία αστυνομίας, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ. 'Ετσι έπειτα από την εκφώνηση ενός μικρού λόγου από τα παιδιά που το οργάνωσαν και τις αναμνηστικές φωτογραφίες ακολούθησε συναυλία όπου έπαιξε η τοπική μπάντα γνωστά ελληνικά ροκ τραγούδια.
Κλείνοντας και συνοψίζοντας θα μεταφέρω αυτό που ακούστηκε προς το τέλος της συγκέντρωσης: Ευχαριστούμε την χρυσή αυγή που υπάρχει και μας δίνει την ευκαιρία να μαζευόμαστε και να περνάμε καλά όπως σήμερα και θα συμπληρώσω λέγοντας πως σήμερα αποδείχτηκε για μια ακόμη φορα πως εκεί που θα βρούν αντίσταση ή οποιασδήποτε μορφής αντίδραση δεν τολμάνε να εμφανιστούν.

Δημήτρης Σιαμαντούρας για το thasos-info

Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας Αντίφα Παναγίας

Και για τους οπτικοακουστικούς τύπους ορίστε και ενα βίντεο.
Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard