Να βλέπετε τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών. Είναι καλό να έχετε σφαιρική παραπληροφόρηση. Από Σεπτεμβρη που θα σηκωθώ, θα γίνει χαμός. Είπε ο σκελετός και άλλαξε καναπέ. Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Δημοσίευση Προπαγάνδας : 8/1/2014, 12:47Τρόποι επικοινωνίας

Για μπινελίκια, κολακίες και διάφορες άλλες γαλυφιές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στην σελίδα μας στο φου μπου μπορείτε να αφήσετε ό,τι θέλετε, θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως πακέτα με πιτόγυρα ή φρέσκους λουκουμάδες, αλλά και απλά την γνώμη σας να μας αφήσετε θα την εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. Μπινελίκια και κακεντρέχειες θα τα φάει το μαύρο το σκοτάδι, που πολύ τα γουστάρει κάτι τέτοια, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως θα τα πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψιν.
Ρίξτε και κανά like για να ενημερώνεστε αυτόματα και χωρίς κόπο.

Στο ηλεταχυδρομείο μας μπορείτε να αποστείλετε ένα ηλεμήνυμα με ό,τι σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας:
thasos.info.com@gmail.com

Ο Μάγος Datawizzard Για την μηχανοργάνωση μικρών μα και μεγάλων επιχειρήσεων, από το περίπτερο μεχρι το πεντάστερο ξενοδοχείο. Για τον υπολογιστή σου που του κρασάρανε τα windows, κόλησε ιό, χύπησε ο σκληρός, του κάηκε η μητρική. Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η λύση είναι μία Datawizard

Κάθε Σάββατο στους Απαράδεκτους. Ρεμπέτικο Live 'Ζωντανοί Μουσικοί', με Σωκ. Κελαϊδή και Στ. Δρακοσταμάτη. Τηλ:6989761972